КАНАЛ

MHz

ПРОГРАМА

ЖАНР

 

КАНАЛ

MHz

ПРОГРАМА

ЖАНР

S2 112.25 Balkanika Фолк   S26 343.25 LOV I RIBOLOV Спорт
S3 119.25 Discovery Science Документарен   S27 351.25 National Geografic Документарен
S4 126.25 Канал 5 Колаж   S28 359.25 Sport Klub 1 Спорт
S5 133.25 Fashion Семеен   S29 367.25 Boomerang Детски
S6 140.25 Animal Planet Документарен   C21 471.25 Kopernikus Музика
S7 147.25 EXPLORER Документарен   C23 487.25 VH1 Mузика
S8 154.25 RTS Sat Колаж   C24 495.25 History Документарен
S9 161.25 RTCG Колаж   C27 519.25 Extreme Sports Спорт
S10 169.25 КТВ Колаж   C29 535.25 K1 Колаж
C5 175.25 Собраниски Вести   C31 551.25 Ultra TV Детски
C6 182.25 Сител 3 Колаж   C32 559.25 TRAVEL TV Колаж
C7 189.25 SUPER RTL Детски   C33 567.25 Studio B Колаж
C8 196.25 Алсат Колаж   C34 575.25 E! Колаж
C9 203.25 Телма Колаж   C37 599.25 FOX Филм
C10 210.25 Сител Колаж   C38 607.25 Fox Live Филм
C11 217.25 TV1000 Филм   C39 615.25 KANAL 5 + Колаж
C12 224.25 МТВ 1 Колаж   C41 631.25 MRTV 2 Колаж
S11 231.25 DM SAT Музика   C43 647.25 TRT Колаж
S12 238.25 AXN Филм   C44 655.25 HRT 3 Колаж
S13 245.25 HTV 1 Kолаж   C46 671.25 TV5 Колаж
S14 252.25 Sport Klub 3 Спорт   C47 679.25 Еuro News Информативен
S15 259.25 FEN TV Музика   C48 687.25 Cinemania Филм
S16 266.25 Еuro Sport 1 Спорт   C49 694.25 SLO 1 Колаж
S17 273.25 RTL Колаж   C50 703.25 Sport Klub 2 Спорт
S18 280.25 Rai Uno Колаж   C51 711.25 24 Kitchen Семеен
S19 287.25 KLASIK TV Филм   C52 719.25 Наша ТВ Колаж
S20 294.25 MTV Adria Музика   C53 727.25 MTV HITS Музика
S21 303.25 Алфа ТВ Колаж   C54 735.25 Da Vinci Документарен
S22 311.25 VIASAT Nature Документарен   C55 743.25 Fox Crime Филм
S23 319.25 Euro Sport 2 Спорт   C56 751.25 B92 Info Колаж
S24 327.25 CNN Информативен   C57 759.25 Atlas Колаж
S25 335.25 Discovery Документарен   C58 767.25 TLC Balkan Документарен
          C65 823.25 ИНФО КАНАЛ Информативен

КАНАЛ

Ф-ЈА

ЖАНР

КАНАЛ

Ф-ЈА

ЖАНР

INEL-INFO 794 ИНФОРМАТИВЕН   PINK HITS 1 650 МУЗИЧКИ ДП3 *
MTV1 778 МКД   PINK HITS 2 658 МУЗИЧКИ ДП3 *
SOBRANISKI KANAL 586 МКД   PINK BRAVO MUSIC 650 МУЗИЧКИ ДП3 *
SITEL 786 МКД   PINK FOLK 658 МУЗИЧКИ ДП3 *
SITEL3 786 МКД   PINK FOLK 2 658 МУЗИЧКИ ДП3 *
KANAL 5 818 МКД   PINK KONCERT 658 МУЗИЧКИ ДП3 *
K5+ 786 МКД   PINK PARADA 650 МУЗИЧКИ ДП3 *
TELMA 786 МКД   PINK ZABAVA 658 МУЗИЧКИ ДП3 *
ALFA 818 МКД   PINK & ROLL 658 МУЗИЧКИ ДП3 *
24 VESTI 642 МКД   PINK KIDS 650 СЕМЕЕН ДП3 *
KTV 586 МКД   24 KITCHEN 482 СЕМЕЕН
K1 586 МКД   SVET PLUS 786 МУЗИЧКИ
ALSAT 594 МКД   KOPERNIKUS 786 МУЗИЧКИ
NASHA TV 818 МКД   DM-SAT 794 МУЗИЧКИ
TV NOVA 818 МКД   BALKANIKA 802 МУЗИЧКИ
HAPPY 594 РЕГИОН   C-MUSIC 802 МУЗИЧКИ
RTS SAT 642 РЕГИОН   FEN-TV 802 МУЗИЧКИ
HRT1 786 РЕГИОН   MTV DANCE 506 МУЗИЧКИ
HRT3 786 РЕГИОН   MTV HITS 506 МУЗИЧКИ
HRT4 786 РЕГИОН   MTV ROCK 506 МУЗИЧКИ
SLO-TV1 794 РЕГИОН   VH1 KLASIC 506 МУЗИЧКИ
RTCG 594 РЕГИОН   VH1 778 МУЗИЧКИ
ATLAS 594 РЕГИОН   MTV ADRIA 802 МУЗИЧКИ
STUDIO-B 594 РЕГИОН   FASHION 586 МУЗИЧКИ
B-92 INFO 594 РЕГИОН   FEN FOLK TV 802 МУЗИЧКИ
SK1 482 СПОРТ   RTR 666 ИНФОРМАТИВЕН
SK2 778 СПОРТ   ROSSYA24 666 ИНФОРМАТИВЕН
SK3 482 СПОРТ   AL JESEIRA 778 ИНФОРМАТИВЕН
ESP1 794 СПОРТ   EURO-NEWS 802 ИНФОРМАТИВЕН
ESP2 778 СПОРТ   CNN 642 ИНФОРМАТИВЕН
GOLF CLUB 778 СПОРТ   CNBS 506 ИНФОРМАТИВЕН
LOV I RIBOLOV 778 СПОРТ   RUSSIA TODAY 818 ИНФОРМАТИВЕН
EXTREME 482 СПОРТ   ULTRA KIDS 778 ДЕТСКИ
AXN 594 ФИЛМ   BOOMERANG 794 ДЕТСКИ
SCI-FI 594 ФИЛМ   MINI ULTRA 794 ДЕТСКИ
CINEMANIA 778 ФИЛМ   CARTOON  794 ДЕТСКИ
UNIVERSAL 642 ФИЛМ   SUPER RTL 802 ДЕТСКИ
KLASIK TV 506 ФИЛМ   BABY TV 482 ДЕТСКИ
FOX 786 ФИЛМ   RAI 802 КОЛАЖ
FOX CRIME 794 ФИЛМ   TRT TURK 482 КОЛАЖ
FOX LIFE 794 ФИЛМ   RTL 642 КОЛАЖ
FOX MOVIES 594 ФИЛМ ДП1 *   TV5 482 КОЛАЖ
MGM 594 ФИЛМ ДП1 *   MTV1 HD 586 HD MKD
CINESTAR 594 ФИЛМ ДП1 *   MKTV2 HD 778 HD MKD
CINESTAR A%T 594 ФИЛМ ДП1 *   SITEL HD 642 HD MKD
TV1000 666 ФИЛМ   LUXE TV HD 506 HD SEMEEN
NATIONAL GEOGRAPHIC 666 ДОКУМЕНТАРЕН   DOCUBOX 482 HD DOKUMENTAREN
VIASAT NATURE 666 ДОКУМЕНТАРЕН   TRAVEL HD 778 HD DOKUMENTAREN
NGC-WILD 642 ДОКУМЕНТАРЕН   FB ARTHOUSE 482 HD FILM
ANIMAL 506 ДОКУМЕНТАРЕН   FILMBOX 794 HD FILM
EXPLORER 666 ДОКУМЕНТАРЕН   FILMBOX HD 794 HD FILM
HISTORY 666 ДОКУМЕНТАРЕН   FIGHTBOX 482 HD SPORT
DISCOVERY EUROPE 506 ДОКУМЕНТАРЕН   FUSTNFUN 794 HD SPORT
DISCOVERY ID  506 ДОКУМЕНТАРЕН   E! 666 HD СЕМЕЕН
SCIENCE EUROPE 506 ДОКУМЕНТАРЕН 360TuneBox 818 HD МУЗИЧКИ
TLC BALKANS 818 ДОКУМЕНТАРЕН FashionBox 818 HD МУЗИЧКИ
DA-VINICI 802 ДОКУМЕНТАРЕН HUSTLER SD 586 ВОЗРАСНИ 18+ ДП2 *
PINK 3 INFO 650 ИНФОРМАТИВЕН EROXX 586 ВОЗРАСНИ 18+ ДП2 *
PINK FIGHT 650 СПОРТ HUSTLER HD 586 ВОЗРАСНИ 18+ ДП2 *
PINK MUSIC 650 МУЗИЧКИ EROX HD 594 ВОЗРАСНИ 18+ ДП2 *
PINK PLUS 650 КОЛАЖ ДП3 * EXOTIC 1 594 ВОЗРАСНИ 18+ ДП2 *
PINK EXTRA 650 КОЛАЖ ДП3 * EXOTIC 2 594 ВОЗРАСНИ 18+ ДП2 *
PINK WORLD 658 ДОКУМЕНТАРЕН ДП3 * EXOTIC 3 658 ВОЗРАСНИ 18+ ДП2 *
PINK REALITY 658 СЕМЕЕН ДП3 * EXOTIC 4 658 ВОЗРАСНИ 18+ ДП2 *
PINK FASHION 650 МУЗИЧКИ ДП3 * EXOTIC 5 658 ВОЗРАСНИ 18+ ДП2 *
PINK FILM 650 ФИЛМ ДП3 * EXOTIC 6 658 ВОЗРАСНИ 18+ ДП2 *
PINK MUSIC 2 650 МУЗИЧКИ ДП3 * EXOTIC 7 658 ВОЗРАСНИ 18+ ДП2 *
EXOTIC 8 658 ВОЗРАСНИ 18+ ДП2 *

* ДП - дополнителен пакет кој се доплаќа

1 .ДИГИТАЛЕН РЕСИВЕР WISSION WSTB-710HD 2200 денари

2. CA MODUL SMIT CONAX 1800 денари

** SMART card CONAX 650 денари

** Корисниците кои имаат дигитален ресивер, за следење на дополнителниот пакет имаат потреба од SMART картица, која ја земаат на реверс(на користење). За истата се наплака депозит, кој по вракањето на картицата во исправна состојба, се врака на корисникот. Доколку корисникот сака да ја купи истата се наплака по тековниот ценовник.

*** Корисниците кои имаат телевизори со вграден дигитален DVB-C пребарувач, за следење на дополнителниот пакет имаат потреба од CAM MODUL SMIT CONAX, кој може да се купи на 4 рати и останува во сопственост на корисникот. Покрај тоа има потреба и од SMART картица, За истата се наплака депозит, кој по вракањето на картицата во исправна состојба, се врака на корисникот.

УСЛУГА ЦЕНА
Приклучок на кабелска телевизија до 1ТВ приемник 100 денари
Инсталација за повеќе ТВ приемници Потрошен материјал на лице место
Месечна претплата за основен пакет 350 денари
* Цените се со вклучен ддв од 18%

- Филмски пакет = 60 денари

(FoxMovies, MGM, CineStar, CinestarA&T)

- Пакет 18+ = 60 денари

(SESTO SENSO,EXOTICA,EROX,EROXXX HD,HUSTLER HD)

- Филмски пакет + Пакет 18+ = 100 денари

Пинк пакет

  • - Договор на 24 месеци со доплата од 100 ден/месечно + ГРАТИС ФИЛМСКИ ПАКЕТ
  • - Договор на 12 месеци со доплата од 120 ден/месечно
  • - Договор без временска обврска со доплата од 200 ден/месечно

(PINK 3 INFO, PINK FIGHT, PINK MUSIC, PINK PLUS, PINK EXTRA, PINK WORLD, PINK REALITY, PINK FASHION, PINK FILM, PINK MUSIC 2, PINK HITS 1, PINK HITS 2, PINK BRAVO MUSIC, PINK FOLK, PINK FOLK 2, PINK KONCERT, PINK PARADA, PINK ZABAVA, PINK & ROLL, PINK KIDS)