Ф-ЈА

КАНАЛ

ЖАНР

 

Ф-ЈА

КАНАЛ

ЖАНР

S2  (112.25) MTV1 МКД S28  (359.25) LOV I RIBOLOV СПОРТ
S3  (119.25) SOBRANISKI МКД S29  (367.25) FASHNION СЕМЕЕН
S4  (126.25) SITEL МКД C21  (471.25) 24 KITCHEN СЕМЕЕН
S5  (133.25)  E! ЗАБАВЕН C22 (479.25) E! СЕМЕЕН
C12  (224.25) KANAL 5 МКД C23  (487.25) BOOMERANG ДЕТСКИ
S14  (252.25)  KLASIK ФИЛМСКИ C29  (535.25) SK1 СПОРТ
S15  (259.25) ALFA МКД C31  (551.25) ESP1 СПОРТ
S16  (266.25) TELMA МКД C32  (559.25)  PIKABOO ДЕТСКИ
S17  (273.25) NASHA TV МКД C34   (575.25) FEN TV МУЗИЧКИ
S18  (280.25) ALSAT МКД C38  (607.25) MTV HITS МУЗИЧКИ
S19  (287.25) KTV МКД C39  (615.25) BALKANIKA МУЗИЧКИ
S20  (294.25) FOX CRIME ФИЛМСКИ C41  (631.25) DM SAT МУЗИЧКИ
S21  (303.25) RTS РЕГИОН C43  (647.25) ANIMAL PLANET ДОКУМЕНТАРЕН
S22  (311.25) HRT1 РЕГИОН C44  (655.25) DAVINIC ДОКУМЕНТАРЕН
S23  (319.25)  RTS РЕГИОН C47  (679.25) MTV 3 МКД
S24  (327.25) RTCG РЕГИОН C48  (687.25) FOX ФИЛМСКИ
S25  (335.25) SLO1 РЕГИОН C51  (711.25) CNN ИНФОРМАТИВЕН
S26  (343.25) MRT 5  MKD C54  (735.25) TV 1000 ФИЛМСКИ

КАНАЛ

ФРЕК-ЈА

ЖАНР

ПАКЕТ

 

КАНАЛ

ФРЕК-ЈА

ЖАНР

ПАКЕТ

MRT 1 522 мкд free AXN 506 филмски basic
SOBRANISKI 522 мкд free AMC 770 филмски basic
MRT 2 778 мкд free TV 1000 786 филмски free
SITEL 770 мкд free CINEMANIA 778 филмски basic
TV 24 522 мкд basic CINESTAR 770 филмски basic
KANAL 5 770 мкд free CINESTAR A&T 770 филмски basic
ALFA 770 мкд free SCI FI 770 филмски basic
NASHA TV 522 мкд free DA VINCI 522 документарни free
TELMA 786 мкд free EXPLORER 770 документарни basic
ALSAT 786 мкд free NGC 498 документарни free
KTV 786 мкд free HISTORY 778 документарни basic
MTV 3 HD 578 мкд free ANIMAL 794 документарни free
MTV 4 HD 786 мкд free DISCOVERY 794 документарни basic
MTV 5 HD 770 мкд free VIASAT NATURE 778 документарни free
HRT TV1 786 регионални free 24 KITCHEN 506 семеен free
HRT TV3 786 регионални free FASHION TV 786 семеен free
HRT TV4 786 регионални basic DM SAT 498 музички free
SLO-TV1 794 регионални basic GRAND 1 506 музички basic
RTCG 794 регионални free GRAND 2 506 музички basic
RTS HD 498 регионални free FAN TV 794 музички free
PINK PLUS 506 регионални basic BLAKANIKA 778 музички free
PINK EXTRA 770 регионални free BALKAN MUSIC 770 музички free
AGRO TV 594 регионални basic PLANETA 778 музички free
EUROSPORT1 794 спортски free PINK MUSIC 522 музички free
EUROSPORT2 506 спортски basic MTV ADRIA 522 музички basic
SK 1 506 спортски free VH1 794 музички free
SK 2 794 спортски basic MTV HITS 778 музички free
SK 3 506 спортски basic VH1 CLASSIC 498 музички basic
SK 4 522 спортски basic CARTOON 770 детски free
SK 5 522 спортски basic BOOMERANG 498 детски free
SK 6 514 спортски basic PIKABOO 770 детски free
LOV I RIBOLOV 786 спортски free BABY TV 498 детски basic
ARENA SPORT 1 570 спортски basic CNN 778 информативен free
ARENA SPORT 2 570 спортски sport ROSYA 24 778 информативен basic
ARENA SPORT 3 578 спортски sport AL JEZEERA 570 информативен free
ARENA SPORT 4 578 спортски sport MTV 1 HD 514 мкд free
ARENA SPORT 5 586 спортски basic MTV 2 HD 514 мкд free
ARENA SPORT 1 PREMIUM 594 спортски sport SITEL HD 514 мкд free
ARENA SPORT 2 PREMIUM 594 спортски sport E! 586 семеен free
ARENA SPORT 3 PREMIUM 594 спортски sport LUXE HD 514 семеен basic
ARENA E SPORT 594 спортски sport TRAVEL HD 514 семеен basic
ARENA FIGHT 586 спортски sport EROTIC 2 498 возрасни adult
FOX 794 филмски free EROTIC 1 498 возрасни adult
FOX LIFE 770 филмски free EROTIC 3 498 возрасни  adult
FOX CRIME 498 филмски free HUSTLER HD 498 возрасни adult
FOX MOVIES 770 филмски basic        
PINK FILM 778 филмски free        
KLASIC TV 786 филмски free        

УСЛУГА БЕЗ ОБВРСКА 1 ГОДИНА 2 ГОДИНИ
ТВ приклучок – инсталација 300 ден 0 ден 0 ден
Додатен ТВ
Аналогна ТВ (40канали) + Дигитална ТВ(40канали) 300 ден 300 ден 300 ден
Дигитална (основен пакет) 44 канали +100 ден +100 ден +100 ден
Дигитална 2 (втор ТВ) +100 ден +100 ден +100 ден
Дигитална 3 (трет ТВ) +100 ден +100 ден +100 ден
DVB-C(приемник) / CAM(модул) 1 ТВ 2200 / 1600 користење користење
DVB-C(приемник) / CAM(модул) 2 ТВ 2200 / 1600 2200/1600/12 рати користење
DVB-C(приемник) / CAM(модул) 2 ТВ 2200 / 1600 2200/1600/12 рати 2200/1600/12 рати

* цената се однесува за 1 ТВ уред, секој нареден се наплаќа 100 ден

* опремата ресивер/CI модул за првиот телевизор е на користење

ПАКЕТ СПОРТ
LCN КАНАЛ Ф-ЈА ЦЕНА дог 1год ЦЕНА дог 2 год
34 ARENA SPORT 2 570 130 ден 120 ден 
35 ARENA SPORT 3 578
36 ARENA SPORT 4 578
37 ARENA PREMIUM 1 594
38 ARENA PREMIUM 2 594
39 ARENA PREMIUM 3 594


ПАКЕТ ЗА ВОЗРАСНИ
LCN КАНАЛ Ф-ЈА ЦЕНА 
91 EROTIC 1 498 60 ден
92 EROTIC 2 498
93 EROTIC 3 498
94 HUSTLER HD 498