КАНАЛ

MHz

ПРОГРАМА

ЖАНР

КАНАЛ

MHz

ПРОГРАМА

ЖАНР

S3 119.25 PINK MUSIC Документарен C21 471.25 BN MUSIC Музика
S4 126.25 KANAL 5 Колаж C23 487.25 VH1 Mузика
S5 133.25 FASHION Семеен C24 495.25 HISTORY Документарен
S6 140.25 ANIMAL PLANET Документарен c26 511.25 ERT WORLD Колаж
S7 147.25 EXPLORER Документарен C27 519.25 SK 4 Спорт
S8 154.25 RTS SAT Колаж C28 527.25 TRT Колаж
S9 161.25 RTCG Колаж C29 535.25 MOTORSPORT Спорт
S10 169.25 KTV Колаж C30 543.25 HRT 3 Колаж
C5 175.25 SOBRANISKI Вести C31 551.25 PIKABOO Детски
C6 182.25 BNT WORLD Колаж C32 559.25 TRAVEL TV Колаж
C7 189.25 SUPER RTL Детски C33 567.25 STUDIO B Колаж
C8 196.25 ALSAT Колаж C34 575.25 E! Колаж
C9 203.25 TELMA Колаж C37 599.25 FOX Филм
C10 210.25 SITEL Колаж C38 607.25 FOX LIVE Филм
C11 217.25 TV1000 Филм C39 615.25 KANAL 5 + Колаж
C12 224.25 MTV 1 Колаж C40 623.25 GRAND 1 Колаж
S11 231.25 DM SAT Музика C41 631.25 MRTV 2 Колаж
S12 238.25 AXN Филм C46 671.25 TV5 Колаж
S13 245.25 HTV 1 Kолаж C47 679.25 EURO NEWS Информативен
S14 252.25 SPORT KLUB 3 Спорт C48 687.25 CINEMANIA Филм
S15 259.25 FEN TV Музика C49 694.25 SLO 1 Колаж
S16 266.25 EURO SPORT 1 Спорт C50 703.25 SPORT KLUB2 Спорт
S17 273.25 RTL Колаж C51 711.25 24 KITCHEN Семеен
S18 280.25 RAI UNO Колаж C52 719.25 NASHA TV Колаж
S19 287.25 KLASIK TV Филм C53 727.25 MTV HITS Музика
S20 294.25 MTV ADRIA Музика C54 735.25 DA VINCI Документарен
S21 303.25 ALFA TV Колаж C55 743.25 FOX CRIME Филм
S22 311.25 VIASAT NATURE Документарен C56 751.25 N1 Колаж
S23 319.25 EURO SPORT 1 Спорт C57 759.25 ATLAS Колаж
S24 327.25 CNN Информативен C58 767.25 TLC BALKAN Документарен
S25 335.25 DISCOVERY Документарен C65 823.25 ИНФО КАНАЛ Информативен
S26 343.25 LOV I RIBOLOV Спорт C28 527.25 ARENA 1 Спорт
S28 359.25 SPORT KLUB 1 Спорт     ARENA FIGHT Спорт
S29 367.25 BOOMERANG Детски     AGRO TV Колаж
       

КАНАЛ

LCN

Ф-ЈА

ЖАНР

 

КАНАЛ

LCN

Ф-ЈА

ЖАНР

INEL-INFO 1 794 ИНФОРМАТИВЕН   MTV Adria 112 802 МУЗИЧКИ
MTV1 2 778 МАКЕДОНСКИ   FASHION 113 586 МОДА
SOBRANISKI KANAL 3 586 МАКЕДОНСКИ   FEN FOLK TV 114 802 МУЗИЧКИ
TEST 4 786 МАКЕДОНСКИ   I-DJ 115 810 МУЗИЧКИ
SITEL 5 786 МАКЕДОНСКИ   RTR 120 666 ИНФОРМАТИВЕН
KANAL 5 6 818 МАКЕДОНСКИ   ROSSYA24 121 666 ИНФОРМАТИВЕН
K5+ 7 786 МАКЕДОНСКИ   AL JESEIRA 122 778 ИНФОРМАТИВЕН
TELMA 8 786 МАКЕДОНСКИ   EURO-NEWS 123 802 ИНФОРМАТИВЕН
ALFA 9 818 МАКЕДОНСКИ   CNN 124 642 ИНФОРМАТИВЕН
TV 24 10 642 МАКЕДОНСКИ   CNBC 125 506 ДОКУМЕНТАРЕН
KTV 11 586 МАКЕДОНСКИ   RUSSIA TODAY 126 818 ИНФОРМАТИВЕН
TEST 12 586 МАКЕДОНСКИ   PIKABOO 130 778 ДЕТЕСКИ
ALSAT 13 594 МАКЕДОНСКИ   BOOMERANG 131 794 ДЕТЕСКИ
NASHA TV 14 818 МАКЕДОНСКИ   VAVOOM 132 794 ДЕТЕСКИ
1TB 15 810 МАКЕДОНСКИ   CARTOON  133 794 ДЕТЕСКИ
N1 20 810 РЕГИОН   SUPER RTL 134 802 ДЕТЕСКИ
RTS SAT 21 642 РЕГИОН   BABY TV 135 482 ДЕТЕСКИ
HRT1 22 786 РЕГИОН   RAI 140 802 КОЛАЖ
HRT3 23 786 РЕГИОН   TRT 141 482 КОЛАЖ
HRT4 24 786 РЕГИОН   RTL 142 642 КОЛАЖ
SLO-TV1 25 794 РЕГИОН   TV5 143 482 КОЛАЖ
RTCG 26 594 РЕГИОН   MTV1 HD 150 586 HD - МАКЕДОНСКИ
ATLAS 27 594 РЕГИОН   MTV 2 HD 151 586 HD - МАКЕДОНСКИ
STUDIO-B 28 594 РЕГИОН   SITEL HD 152 642 HD - МАКЕДОНСКИ
BN 29 594 РЕГИОН   LUXE TV HD 154 506 HD - ДОКУМЕНТАРЕН
BNT WORLD 30 810 РЕГИОН   DOCUBOX 155 482 HD - ДОКУМЕНТАРЕН
ERT WORLD 31 810 РЕГИОН   TRAVEL HD 156 778 HD - ДОКУМЕНТАРЕН
SK1 40 482 СПОРТ   FILMBOX art 157 482 HD - ФИЛМСКИ
SK2 41 778 СПОРТ   FILMBOX 158 794 HD - ФИЛМСКИ
SK3 42 482 СПОРТ   FILMBOX HD 159 794 HD - ФИЛМСКИ
SK4 43 658 СПОРТ   FIGHTBOX 160 482 HD - СПОРТ
SK5 44 658 СПОРТ   FUSTNFUN 161 794 HD - СПОРТ
SK6 45 658 СПОРТ   E! 162 666 СЕМЕЕН
EUROSPORT1 46 794 СПОРТ   360TuneBox 163 818 HD - МУЗИЧКИ
EUROSPORT2 47 798 СПОРТ   FashionBox HD 164 818 HD - Семеен
GOLF CLUB 48 778 СПОРТ   PINK 3 INFO 185 650 ИНФОРМАТИВЕН
LOV I RIBOLOV 49 778 СПОРТ PINK PLUS 186 650 КОЛАЖ
MOTORSPORT 50 482 СПОРТ PINK EXTRA 187 650 КОЛАЖ
AXN 60 594 ФИЛМСКИ PINK WORLD 188 658 КОЛАЖ
SCI-FI 61 594 ФИЛМСКИ PINK REALITY 189 658 КОЛАЖ
CINEMANIA 62 778 ФИЛМСКИ PINK FASHION 191 650 МОДА
DIVA 63 642 ФИЛМСКИ PINK FILM 192 650 ФИЛМСКИ
KLASIK TV 64 506 ФИЛМСКИ PINK MUSIC 193 650 МУЗИЧКИ
FOX 65 786 ФИЛМСКИ PINK HITS 1 194 650 МУЗИЧКИ
FOX LIFE 66 794 ФИЛМСКИ PINK MUSIC2 195 650 МУЗИЧКИ
FOX CRIME 67 794 ФИЛМСКИ PINK HITS 2 196 658 МУЗИЧКИ
TV1000 72 666 ФИЛМСКИ BRAVO MUSIC 197 650 МУЗИЧКИ
NGC 80 666 ДОКУМЕНТАРЕН PINK FOLK 198 658 МУЗИЧКИ
VIASAT NATURE 81 666 ДОКУМЕНТАРЕН PINK FOLK 2 199 658 МУЗИЧКИ
NGC-WILD 82 642 ДОКУМЕНТАРЕН PINK KONCERT 200 658 МУЗИЧКИ
ANIMAL 83 506 ДОКУМЕНТАРЕН CITY PLAY 201 650 МУЗИЧКИ
EXPLORER 84 666 ДОКУМЕНТАРЕН PINK ZABAVA 202 658 МУЗИЧКИ
HISTORY 85 666 ДОКУМЕНТАРЕН PINK&ROLL 203 658 МУЗИЧКИ
DISCOVERY  86 506 ДОКУМЕНТАРЕН GRAND1 204 658 МУЗИЧКИ
DISCOVERY ID  87 506 ДОКУМЕНТАРЕН GRAND2 205 658 МУЗИЧКИ
TEST 88 506 ДОКУМЕНТАРЕН PINK FIGHT 206 650 СПОРТСКИ
TLC BALKANS 89 818 ДОКУМЕНТАРЕН PINK KIDS 207 650 ДЕТСКИ
DA-VINICI 90 802 ДОКУМЕНТАРЕН ARENA 1 51 490 СПОРТСКИ
24 KITCHEN 91 482 ДОКУМЕНТАРЕН ARENA 2 52 490 СПОРТСКИ
FINE LIVING 92 650 ДОКУМЕНТАРЕН ARENA 3 53 490 СПОРТСКИ
BN NUSIC 100 786 МУЗИЧКИ ARENA 4 54 490 СПОРТСКИ
PLANETA 101 786 МУЗИЧКИ ARENA 5 55 490 СПОРТСКИ
DM-SAT 102 794 МУЗИЧКИ ARENA E SPORT 56 594 СПОРТСКИ
BALKANIKA 103 802 МУЗИЧКИ ARENA FIGHT 57 594 СПОРТСКИ
C-MUSIC 104 802 МУЗИЧКИ NOVA SPORT 46 490 СПОРТСКИ
FEN-TV 105 802 МУЗИЧКИ AGRO TV 27 594 КОЛАЖ
MTV DANCE 107 506 МУЗИЧКИ TOKSIK TV 107 594 МУЗИЧКИ
MTV HITS 108 506 МУЗИЧКИ BALKAN TRIP 28 594 МУЗИЧКИ
MTV ROCK 109 506 МУЗИЧКИ TOKSIK RAP 106 794 МУЗИЧКИ
VH1 KLASIC 110 506 МУЗИЧКИ TOKSIK FOLK 100 794 МУЗИЧКИ
VH1 111 778 МУЗИЧКИ        

* ДП - дополнителен пакет кој се доплаќа

1 .ДИГИТАЛЕН РЕСИВЕР WISSION WSTB-710HD 2000 денари

2. CA MODUL SMIT CONAX 1600 денари

** SMART card CONAX 650 денари

** Корисниците кои имаат дигитален ресивер, за следење на дополнителниот пакет имаат потреба од SMART картица, која ја земаат на реверс(на користење). За истата се наплака депозит, кој по вракањето на картицата во исправна состојба, се врака на корисникот. Доколку корисникот сака да ја купи истата се наплака по тековниот ценовник.

*** Корисниците кои имаат телевизори со вграден дигитален DVB-C пребарувач, за следење на дополнителниот пакет имаат потреба од CAM MODUL SMIT CONAX, кој може да се купи на 4 рати и останува во сопственост на корисникот. Покрај тоа има потреба и од SMART картица, За истата се наплака депозит, кој по вракањето на картицата во исправна состојба, се врака на корисникот.

УСЛУГА ЦЕНА
Безвременска обврска Договор на 2 години
Приклучок на кабелска телевизија до 1ТВ приемник 400 денари 100 денари
Инсталација за повеќе ТВ приемници Потрошен материјал на лице место
Месечна претплата за основен пакет 500 денари
* Цените се со вклучен ддв од 18%

ПАКЕТ ФИЛМОВИ

ЦЕНА
FOX MOVIES  594 ФИЛМСКИ - ДП1* 60 ДЕН
MGM 594 ФИЛМСКИ - ДП1*
CINESTAR 594 ФИЛМСКИ-ДП1*
CINESTAR A&T 594 ФИЛМСКИ-ДП1*

ПАКЕТ ЗА ВОЗРАСНИ 18+

ЦЕНА
HUSTLER HD 586 HD - ВОЗРАСНИ-ДП2* 60 ДЕН
EROX HD 594 HD - ВОЗРАСНИ-ДП2*
HUSTLER SD 586 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROXX 586 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 1 594 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 2 594 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 3 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 4 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 5 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 6 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 7 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*
EROTIC 8 658 ВОЗРАСНИ-ДП2*

КОМБИНИРАНИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПАКЕТИ СО ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОРИ

ПАКЕТ ДОГОВОР ЦЕНА
ПАКЕТ ФИЛМ + ПАКЕТ ВОЗРАСНИ 12 / 24 месеци 100 ДЕН