Известувања

Соопштение

СООПШТЕНИЕ ОД СРЕДБАТА ВО ВЛАДАТА НА РСМ СО ...

Повеќе

Соопштение

СООПШТЕНИЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ ...

Повеќе

Известување

Измени во програмската шема на аналогниот и дигиталниот сервис ...

Повеќе

Известување

Гледајте зимски олимписки игри на EuroSport1 и EuroSport2 со Инел Интернационал...

Повеќе

Известување

Инел ги известува своите корисници дека PINK пакетот кој беше емитуван промотивно(слободно), ќе биде кодиран и ќе може да се следи како дополнителен пакет со ...

Повеќе

Известување

По повод најавените промени за подобрување на квалитетот на одредени канали извршено е преместување на следните канали во аналогната и дигиталната ...

Повеќе

Добитници од наградната игра - 2016год.

Листа на добитниците од традиционалната наградна игра за 2016 година ...

Повеќе

Известување

Се известуваат сите корисници на Инел Интернационал кои ги користат услугите на дигиталната телевизија (DVB-C) дека во текот на месец Фебруари ...

Повеќе