Известување

Инел ги известува своите корисници дека PINK пакетот кој беше емитуван промотивно(слободно), ќе биде кодиран и ќе може да се следи како дополнителен пакет со доплата:

  • - Договор на 24 месеци со доплата од 100 ден/месечно + ГРАТИС ФИЛМСКИ ПАКЕТ
  • - Договор на 12 месеци со доплата од 120 ден/месечно
  • - Договор без временска обврска со доплата од 200 ден/месечно

Корисниците кои немаат опрема(Дигитален приемник или CA-модул) може опремата да си ја купат на 12 односно 24 рати. Повеќе информации на следниот линк во делот ценовник.
БЛАГОДАРИМЕ ЗА РАЗБИРАЊЕТО - ВАШ ИНЕЛ ТИМ.