Известување

ИНЕЛ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ КАВАДАРЦИ ГИ ИНФОРМИРА СВОИТЕ КОРИСНИЦИ ДЕКА ПОЧНУВАЈЌИ ОД 01.ЈУНИ.2018 ЌЕ ИЗВРШИ ПОВЕЌЕ ПРОМЕНИ И НАЈАВУВА

НОВА ПРОГРАМСКА ШЕМА

ВО АНАЛОГНИОТ СЕРВИС ЌЕ БИДАТ ДОДАДЕНИ СЛЕДНИТЕ ПРОГРАМИ:

 • BNT - БУГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТВ
 • ERT WORLD - ГРЧКА НАЦИОНАЛНА ТВ
 • SPORT KLUB 4 - СПОРТ
 • ГРАНД 1 - МУЗИЧКИ
 • MOTORSPORT - СПОРТ АВТОМОБИЛИЗАМ
 • VAVOOM - ЦРТАНИ ФИЛМОВИ
 • N1 - ВЕСТИ

ВО ДИГИТАЛНИОТ СЕРВИС ВО ОСНОВНИОТ (СЛОБОДЕН )ПАКЕТ ЌЕ БИДАТ ДОДАДЕНИ СЛЕДНИТЕ ПРОГРАМИ:
 • FINE LIVING CHANNEL - КОЛАЖ
 • BNT - БУГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТВ
 • ERT WORLD - ГРЧКА НАЦИОНАЛНА ТВ
 • ПИНК ПАКЕТОТ -МУЗИЧКИ (19 ПРОГРАМИ)
 • ГРАНД 1 И ГРАНД 2 - МУЗИЧКИ
 • SPORT KLUB 4,5,6 - СПОРТ
 • VAVOOM - ЦРТАНИ ФИЛМОВИ
 • PIKABOO - ЦРТАНИ ФИЛМОВИ
 • MOTORSPORT - СПОРТ АВТОМОБИЛИЗАМ
 • N1 - ВЕСТИ
 • IDJ - МУЗИЧКИ
ВКУПНО 31 НОВИ КАНАЛИ

ЗА ПРИЕМ НА ОВИЕ ПРОГРАМИ НЕ Е ПОТРЕБНА НИКАКВА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ОСВЕН СООДВЕТЕН ТВ ПРИЕМНИК ЗА ПРИЕМ НА АНАЛОГНИТЕ И/ИЛИ ДИГИТАЛНИТЕ ДВБ-Ц ПРОГРАМИТЕ

ЦЕНАТА НА ОСНОВНИОТ ТВ ПАКЕТ КОЈ СЕ СОСТОИ ОД 64 АНАЛОГНИ И 123 ДИГИТАЛНИ ПРОГРАМИ. СЕ МЕНУВА ОД 01.06.2018 ГОДИНА И ИСТИОТ ЌЕ ИЗНЕСУВА 450 ДЕНАРИ

КАКО ДОПОЛНИТЕЛЕН ПАКЕТ (СО CONAX КОДИРАЊЕ И SMART (КАРТИЧКА) ОСТАНУВА ПАКЕТОТ ФИЛМОВИ (КОЈ СЕ СОСТОИ ОД НАЈМАЛКУ 4 ФИЛМСКИ ПРОГРАМИ И 10 ПРОГРАМИ ЗА ВОЗРАСНИ СО ЦЕНА) ОД 100 ДЕН/МЕСЕЧНО ЗА 14 КАНАЛИ

**СИТЕ КОРИСНИЦИ СО ЗАТЕКНАТИ ПАКЕТИ ЗА ТЕЛЕВИЗИЈАТА ИЛИ ТЕЛЕВИЗИЈА И ИНТЕРНЕТ МОЖАТ ДА ГИ ЗАДРЖАТ ЦЕНИТЕ ОД ПОСТОЕЧКИОТ ВАЖЕЧКИ ПАКЕТ ДОКОЛКУ ТАКА ИМ Е ПОПОВОЛНО.

**ВО СЛЕДНИТЕ 10 ДЕНА ИНЕЛ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ ЌЕ ГИ ОБЈАВИ И ЦЕНИТЕ НА ПАКЕТИТЕ СО ПОВЕЌЕ СЕРВИСИ (ТВ+ИТ+ТЛФ) КАКО И ЦЕНИ ЗА НОВИТЕ СЕРВИСИ ПО ОПТИКА ДО ДОМА И GPON ТЕХНОЛОГИЈА КАКО И ДРУГИ НОВИ СЕРВИСИ ДОСПТАПНИ САМО ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА ИНЕЛ ИНТЕРНАЦИОНАЛ. УБЕДЕНИ СМЕ ДЕКА ПОНУДЕНИТЕ СОДРЖИНИ ПОТПОЛНО ЈА ОПРАВДУВААТ ПРОМЕНАТА НА ЦЕНАТА И ЗНАЧАТ КВАЛИТАТИВЕН ЧЕКОР НАПРЕД.

КАВАДАРЦИ 27.04.2018 ВАШ ИНЕЛ ИНТЕРНАЦИОНАЛ