Известување

Се известуваат сите корисници на Инел Интернационал кои ги користат услугите на дигиталната телевизија (DVB-C) дека во текот на месец Фебруари, ПОРАДИ ПРОМЕНА НАТЕХНОЛОГИЈАТА НА ОДРЕДЕНИ КАНАЛИ И ПОДОБРУВАЊЕ НА ИСТИТЕ, ќе има поголеми промени во распоредот на емитуваните ТВ канали. Заради тоа, самостојно или со наша помош, ЌЕ МОРА ДА ИЗВРШАТ ПРЕСКЕНИРАЊЕ НА СВОИТЕ ДИГИТАЛНИ И ТВ ПРИЕМНИЦИ.
Сите корисници дополнително ќе бидат известени за деталите, начините и точниот датум на промената.
БЛАГОДАРИМЕ ЗА РАЗБИРАЊЕТО - ВАШ ИНЕЛ ТИМ.